Wat is Thermo Steen Therapie?

Onze hot stone massage combineert thermotherapie met massagetechnieken die een diepe, warme, ontspannende ervaring met effectieve helende eigenschappen teweegbrengen. Het gebruik van natuurlijke stenen, in combinatie met ZenSerenity-massage, maakt gebruik van krachtige aarde-energieën om natuurlijke interne genezing te veroorzaken. De warme hitte van stenen heeft ook het voordeel van geomagnetisme van de aardbron; die een balancerend en genezend effect hebben op je lichaam en interne systemen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Spa-therapeut verwarmt de stenen in water totdat ze binnen het exacte temperatuurbereik van 49 tot 54 graden Celcius liggen.

Een hot stone-massage kan beginnen met een traditionele ZThaise massage om je spieren voor te bereiden. De Spa-therapeut plaatst dan de warme stenen op belangrijke acupressuurpunten op uw lichaam. De stenen verwarmen en ontspannen je spieren, waardoor diepere druk kan worden uitgeoefend tijdens je massage.

Met behulp van massage olie masseert uw spa-therapeut uw nek, rug, armen en benen, met en zonder de stenen. Vertel het uw Spa-therapeut altijd als de stenen te warm zijn of als de druk te intens is.

Neem voldoende tijd voor uw hot stone-behandeling; arriveer 10 minuten te vroeg om jezelf de tijd te gunnen om te ontspannen. Als het de eerste keer is dat u in de Spa komt, wordt u gevraagd een gezondheidsvragenlijst voor de behandeling in te vullen. Vermijd het eten van een zware maaltijd of het drinken van alcohol voorafgaand aan de behandeling.

De oorsprong van de therapie met hete stenen kan worden teruggevoerd op meer dan 2000 jaar geleden, toen de Chinezen meer dan 2000 jaar geleden verwarmde stenen gebruikten om de functie van interne organen te verbeteren.

Voordelen van Thermostone Therapie?

  • Helpt spierspanning en pijn te verlichten.
  •  Warmte wordt al lang gebruikt om spierspanning en pijn te verlichten.
  • Vermindert stress en angst
  • Bevordert slaap
  • Kan de symptomen van auto-immuunziekten helpen verlichten
  • Kan helpen de symptomen van kanker te verminderen
  • Kan de immuniteit verhogen.